mandag 23. mars 2009

Enda mere piss...

Jeg er IKKE Vallas største fan. Hun er ei skikkelig bikkje og har fremstått totalt usympatisk i media etter Yssen-saken. Når det er sagt: Ingunn Yssen er heller ikke noen cream-puff, og hun har melket Valla-Yssen-saken til maks. Men hun vant, og alle trodde saken var ute av verden...

Fram til Ingunn Yssen føler at hun har fått litt lite oppmerksomhet, og bestemmer seg for å utgi en bok med SIN skildring av konflikten med Valla. Har ikke vi for lengst fått høre hvordan hun opplevde striden? Hun vant og gruste Valla- og burde latt det bli med det.
Ingen liker en dårlig taper, men en vinner som ikke klarer å la være å gni taperens nese i møkka, blir nok heller ikke nominert som Miss Congeniality.

Det eneste som faktisk er verre, er at nordmenn faktisk gidder å kjøpe dette oppgulpet!! Boken til Yssen ligger angivelig på toppen av bestselgerlista. Seriously folkens... er vi så desperate etter å framstå som intellektuelle individer at vi kjøper hva som helst av pisspreik som utgis mellom to permer??

Og som en liten ufin digresjon må jeg bare ytre min forundring over at noen orket å sette barn på dette kvinnemennesket...

1 kommentar:

Unknown sa...

Vi må ikke glemme at selv om de er fiender nå, kommer begge fra fagbevegelsen. Og fine damer gjør det ikke bra der. Bare slemme, fæle reimer av kvinnfolk som får menn til å grine seg i søvn havner i toppen av sånne organisasjoner. Akkurat som SV. De pene er ikke like mye verdt der heller. De blir sett på som skadedyr.

Fo'real.