søndag 1. mars 2009

Norske veier

Det er ingen tvil om at norsk veistandard er langt under pari. Vi er et av verdens rikeste land og har flere hundre milliarder på bok, men likevel legges det færre meter motorvei klasse A her enn i Polen. Ja jeg forstår at siden vi bor mellom bakkar og berg er det mer jobb å lage vei her enn på rette sletter nedover i Europa. Men helsike heller, vi klarte å lage vei i gamledager, da vi var et mye fattigere land!!
Trollstigen ville aldri blitt bygget i 2009... vi ville ikke hatt råd. Uttrykket "spare seg til fant" passer veldig godt på Norge

Idag leste jeg at Botswana har bedre veistandard enn Norge. Norge ligger på 48.plass på en liste over veistandard. Botswana er på 44.plass, Namibia på 23., Malaysia på 17.plass og vi har Frankrike på topp. Botswana og Namibia var, sist gang jeg sjekket, fattige land i Afrika.
Og Norge er, vel... et jævlig rikt land.

Jeg betaler ca 30 prosent skatt. I tillegg er det fryktelig dyr bensin, med en stor andel skatter og avgifter, og vi betaler også bompenger altfor ofte. HVA I HELVETE GÅR PENGENE TIL!!!

Dette er ting som provoserer folk... Veibygging er politikk i Norge, og det bør det ikke være. Veibygging er en investering! Og det er på tide de shit-for-brains- folkevalgte innser det.

På tide med et maktskifte!! Vekk med den rød-grønne gjørma, og få inn noen som vil bruke penger på vei og velferd. Hvis vi skal betale så mye skatt og avgifter, er det på tide at vi ser at pengene brukes til noe.
Hvordan i helsike hadde vi råd til å "bygge Norge" i etterkrigsårene?? Hva er poenget med å ha penger på bok mens folket går for lut og kaldt vann? Jeg blir snart anarkist....

Anja is getting very upset!!

Ingen kommentarer: