torsdag 23. april 2009

Barnemordere- skikkede foreldre?

I Agder lagmannsrett foregår nå rettssaken mot en mann som er tiltalt for å ha mishandlet stesønnen sin til døde for noen år siden.
Det er når jeg leser om slike tragedier at jeg tenker at enkelte mennesker virkelig ikke burde være tillatt å forplante seg! Denne mannen giftet seg altså med en kvinne som hadde barn fra et tidligere forhold. Etter at mannen kom inn i bildet skal gutten ha forandret seg, ble mer aggressiv, dukket stadig opp med blåmerker etc. Slik jeg ser det, er det sterke bevis mot denne drittsekken. Han sa også til en bekjent at det ville være bedre om gutten ikke var der. Beleilig nok så dør gutten- noe denne mannen ikke hadde noe med---neeeeida. Det var en ren tilfeldighet selvfølgelig!
Hva er egentlig hans teori om hvordan gutten fikk et 17 cm langt brudd på hodeskallen??!! Et 17 cm langt brudd på en 8-åring- skallen er jo nesten delt i to!! Han er også overrasket over at han fant papir i munnen og nesa til gutten, da han fant ham død. Tror du virkelig at gutten dyttet nese og svelg tett med papir, og så påførte seg selv et enormt langt brudd på hodeskallen??
Nei seriøst, denne fyren fortjener å brenne i helvete til evig tid.

Det er jo ikke så lenge siden noe tilsvarende skjedde i Sverige, tror en stefar var med i bildet der også. En liten gutt ble straffet ved å bli kastet ut i snøen uten særlig med klær på kroppen og endte opp med å dø som følge av mishandling og hypotermi. Nok en drittsekk som fortjener å brenne.

MEN HVOR ER MØDRENE!!!????

Moren til gutten i Vestfold har stått last og brast med ektemannen sin hele tiden, og "husker ikke" hvordan gutten fikk skader som er behørig dokumentert ved foto etc. Unnskyld, frue? Hvilken mor kan ikke huske når barnet ditt ble banket opp??
Hvordan kan er mor svikte barnet ditt til fordel for en evneveik psykopat som tar ut sin aggresjon på et forsvarsløst barn? Hvordan kan du tillate at noen får sjansen til å skade ditt barn igjen, etter at oppdaget det første gang? En drittsekk kan alltids slå et barn EN gang, men hvilken mor tillater det å skje igjen?

Stefaren som er tiltalt for å ha mishandlet gutten til døde fortjener lovens strengeste straff og evig lidelse i helvete- og det gjør jammenmeg moren også!! Sånn jeg ser det er det like ille å se at noen skader ditt barn og ikke gjøre noe med det, som å utføre skaden selv.

Det jeg syns er mest bekymringsverdig er at dette paret har fått et nytt barn sammen. Burde de strengt tatt få lov til å sette barn til verden? Jeg vil ikke ta noen debatt om hvem som eventuelt skal ta stilling til det, men helt seriøst.. noen mennesker er ikke skikket til å være foreldre. Og en mann som mishandler sin stesønn til døde, og en mor som står på sidelinjen og tillater det hele, er definitivt ikke skikket. Jeg håper virkelig barnevernet går inn og redder ut dette barnet før det er for sent! Mulig at denne mannen er snillere mot sitt eget barn, men å vokse opp hos to barnemordere er oppskrift på katastrofe. For det er det de er, dette ekteparet- BARNEMORDERE

Ingen kommentarer: